Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Журналісти Гал-інфо – срібні призери футзального турніру «Четвертий сектор»

На стадіоні імені Богдана Маркевича у Винниках відбувся перший одноденний товариський турнір з футзалу на відкритих майданчиках з нагоди Дня журналіста.

Тріумфатором змагань стала збірна Федерації футболу Львівської області на чолі з головою Олександром Шевченком, яка отримала кубок. Команда переможців досягла максимального результату, здобувши 3 перемоги. Щоправда, розпочиналося все для федераційних «левів» доволі неприємно. У стартовій грі проти збірної журналістів, куди входили представники інформаційної агенції «Гал-інфо», прес-служби Асоціації футзалу Львівщини, телеканалів «24», ТРК «Україна», газет «Експрес» та «Спортивка», вони поступалися 0:1 після першої 15-хвилинки. Ситуацію у свої руки взяв рефері ФІФА Юрій Можаровський, продемонструвавши на майданчику, що він є не лише найкращим арбітром України, а й справжнім бійцем на футбольному полі.

У перерві матчу Юрій Андрійович добряче збадьорив збірну обласної федерації й оформив хет-трик. Під завісу протистояння начальник відділу організаційної роботи ФФЛ і заступник голови ДЮФЛ Львівщини Андрій Чулик закотив шкіряного у ворота, встановивши остаточний рахунок – 4:1. Ця перемога на характері додала впевненості гравцям збірної федерації, і в наступній грі вони розгромили команду телевізійної програми «Реальний футбол» – 7:1. Дві поспіль переконливі перемоги дозволили федераційним «левам» не напружуватися в завершальному двобої з представниками телеканалу «Перший Західний» – 3:0.

Другу сходинку на п’єдесталі посіла збірна журналістів «АФЛ-Гал-інфо плюс», яку очолив спортивний журналіст Богдан Пастернак. Ця команда двічі перемогла на турнірі. До слова, саме їй належить найбільша перемога у змаганнях – 13:3 над «Першим Західним», що отримав 3-тє місце. Четвертою фінішувала збірна «Реального футболу».

Голова Федерації футболу Львівської області Олександр Шевченко привітав журналістів із професійним святом, побажавши перемог на творчій ниві, і вручив капітанам команд вимпели ФФЛ, а кожному гравцеві сувенірні подарунки від обласної федерації. «Четвертий сектор» укотре засвідчив, що футбол та футзал зближує людей. Тому, сподіваємося, такий турнір стане традиційним і збиратиме щоразу більше команд.

ФФЛ

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ