Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Зі Львова видворили учасника міжнародного злочинного угруповання

У Львові СБУ видворила з України учасника міжнародного злочинного угруповання, причетного до викрадення людей. Про це повідомили 22 лютого Гал-інфо у пресцентрі Управління Служби безпеки України у Львівській області.
Фото поліція Львівської області

Служба безпеки України у Львові видворила з країни раніше засудженого за вчинення тяжких та особливо тяжких злочинів іноземця, який становив загрозу безпеці нашої держави.

За матеріалами слідства, громадянин однієї з країн Південного Кавказу був активним учасником міжнародного злочинного угруповання, яке причетне до викрадення людей, вимагання та розбоїв. Зловмисники діяли на території пострадянських країн.

У 2011 році іноземець, який раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності, був засуджений в Україні за умисне вбивство.

Після відбування покарання правоохоронці примусово повернули рецидивіста до країни походження із забороною в’їзду в Україну.

Заходи проводились спільно з Управлінням карного розшуку, Управлінням боротьби із злочинами пов’язаними з торгівлею людьми Головного управління Національної поліції у Львівській області та Головним управлінням Державної міграційної служби у Львівській області.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ