Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Зінедін Зідан: команда голодна до нових перемог

Наставник переможця фіналу київської Ліги чемпіонів "Реал Мадрид" Зінедін Зідан висловився про чергову перемогу колективу у престижному європейському турнірі, повідомило УНН з посиланням на сайт "Реалу Мадрид".

"Головне – це наше спільне досягнення, гравці заслуговують найкращих слів. Повірте, зробити таке вкрай складно. Немає слів, які могли б описати те, що відбувається. Найпрекрасніше в цій команді - у неї немає стелі. Вона голодна до нових перемог, що довела в черговий раз. Я тільки почав тренерську кар'єру і переживаю неймовірні моменти разом з хлопцями. Таке потрібно відсвяткувати. Не забувайте, яким був наш шлях - ми пройшли "ПСЖ", "Ювентус", "Баварію". У фіналі виявилися сильнішими за "Ліверпуля", який провів фантастичний сезон", - наголосив французький спеціаліст.

Відзначимо, що в еру Ліги чемпіонів "Реал" вигравав головний єврокубок сім разів, тобто на один раз більше, ніж до настання нової епохи. Примітно також те, що за останні 20 років "Реал" частіше вигравав Лігу чемпіонів, ніж рідний чемпіонат Іспанії.

Зауважимо, що Зідан став першим тренером, який виграв Кубок європейських чемпіонів три сезони поспіль.

УНН
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ