Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Зірвав ланцюжок з шиї: у Львові затримали іноземця-рецидивіста

Фото патрульна поліція Львівської області
Фото патрульна поліція Львівської області
Фото патрульна поліція Львівської області
Фото патрульна поліція Львівської області
1/2
Як повідомили 14 серпня Гал-інфо у прес-службі Патрульної поліції Львівської області, патрульні встановили особу грабіжника і затримали зловмисника спільно з кримінальною поліцією

Вчора, 13 серпня, о пів на дев'яту вечора патрульні 1 батальйону отримали виклик на вулицю Стрийську де в 50-річного чоловіка невідомий зірвав золотий ланцюжок з підвіскою із шиї.

Очевидцем події став водій таксі. Він розповів, що привіз зловмисника з вулиці Кривоноса. Коли чоловік вийшов з таксі, то підійшов до перехожого і вчинив грабіж.

Заявник та очевидець надали чіткі описи грабіжника і особливою прикметою назвали татуювання на руці. Невідомий є іноземцем.

Патрульні за роки служби сформували свою базу даних осіб, які притягалися за кримінальні злочини, або ж фігурували у них. Завдяки татуюванню вони встановили особу зловмисника і місце проживання.

Ним виявився 43-річний іноземець, який проживає у Львові. Він вже притягався за аналогічні злочини. Орієнтування передали усім екіпажам.

Працівники кримінальної поліції з Сихівського відділу поліції встановили можливе місце перебування особи, а саме в районі вулиці Театральної та Проспекту Свободи.

Туди прибули екіпажі патрульної поліції. Поліцейські знайшли та затримали ймовірного зловмисника о пів на першу ночі. Він був у тому ж одязі та мав згадане татуювання на руці.

Під час поверхневої перевірки у нього виявили викрадений ланцюжок. Чоловіка доставили у відділ поліції для проведення подальших процесуальних дій. Потерпілий та очевидець, згодом, упізнали його.

Громадянина затримали в порядку ст.208 КПК України і помістили в ізолятор тимчасового тримання. Йому загрожує відповідальність за ст.186 (Грабіж) ККУ.

Нагадаємо, як писало Гал-інфо, у Львові затримали рецидивіста, ймовірно причетного до крадіжки.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ