Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Зниклого у Львові банкіра оголосили в розшук

Львівська міліція оголосила в розшук президента банку «Аркада» Сергія Сущева, який зник на Львівщині 18 вересня цього року. Повідомлення про розшук розмішене на офіційному сайті ГУ МВСУ у Львівський області.

«Головним управління МВС України у Львівській області розшукується безвісти зниклий Сущев Сергій Олександрович, 1966 року народження, уродженець Республіки Молдова. Востаннє зниклого бачили 18 вересня 2015 року у селі Раківець Пустомитівського район Львівської області.

 Усім, кому що-небуть відомо про можливе місцезнаходження безвісти зниклого, просимо повідомляти за телефонами (032) 258 24 20, (032) 258 68 93, 097 660 3115 або на гарячу лінію 102.

 Будемо вдячні усім, хто надасть будь-яку допомогу, що допоможе встановити місцезнаходження безвісти зниклого чоловіка», - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, у Сихівський райвідділ міліції, 20 вересня близько 15.00, звернувся 29-річний киянин, котрий повідомив про зникнення 49-річного чоловіка, директора однієї зі столичних фінансових установ. За словами заявника, його керівник від 18 вересня не виходить на зв'язок та місцезнаходження його невідоме.

За цим фактом було відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.115 (умисне вбивство) КК України з кваліфікацією «безвісти зниклий». Правоохоронці організували комплекс оперативно-розшукових заходів з метою встановлення місцезнаходження фінансиста.

Неподалік села Раківець у Пустомитівському районі Львівської області правоохоронці виявили спалений автомобіль БМВ, що належить зниклому.

 Згодом стало відомо, що зник президент банку «Аркада» Сергій Сущев.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ