Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Надзвичайні події

Зниклу на Київщині 14-річну дівчину знайшли на півдні країни

Зниклу тиждень тому на Київщині 14-річну дівчину правоохоронці знайшли на півдні країни. Дитина упродовж осені вже п’ять разів тікала з дому. Про це повідломила прес-служба ГУ НП в Київській області

13 листопада близько 10-ї години вечора до чергової частини Білоцерківської поліції надійшло повідомлення від місцевої жительки про те, що її 14-річна онука  пішла гуляти з друзями та додому не повернулась.

Встановлено, що дівчинка перебуває під опікою своєї бабусі, оскільки її мати та батько судом позбавлені батьківських прав. Проживала вона в місцевому Центрі соціально-психологічної реабілітації дітей та проходила індивідуальний курс з психологом. 

Як з’ясувалось, 13 листопада школярка пішла на день народження до свого приятеля, де провела три доби. Після чого вирішила мандрувати на південь. На  попутному транспорті вона дісталась до міста Миколаїв. Там, хвору на застуду дівчинку, працівники поліції доправили до медичного закладу, звідки дівчина втекла.

Зупинивши на трасі вантажний автомобіль, помандрувала далі до Одеси. Небайдужий водій привіз дівчинку до відділу поліції. Правоохоронці  повідомили про «знахідку» бабусі і повернули додому.

Слідчим відділом Білоцерківської поліції матеріали по справі неповнолітньої направлено до  Служби у справах дітей Білоцерківської міської ради, яка прийме рішення щодо подальшої долі дівчинки.   

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ