Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

Зниклий на Донбасі військовий загинув - окупанти забрали тіло

Український військовослужбовець, з яким був втрачений зв’язок у зоні операції Об’єднаних сил два дні тому, загинув. Про це поінформував під час брифінгу представник прес-центру ООС підполковник Анатолій Стельмах, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"З великим сумом повідомляємо, що стала відома доля військовослужбовця Об’єднаних сил, з яким був втрачений зв’язок під час виконання бойового завдання 8 серпня 2018 року. На превеликий жаль, він загинув, а тіло героя потрапило до рук окупантів", - сказав речник.

Він повідомив, що загиблий Дмитро Михайлович Український народився та виріс на Донбасі. З початком окупації зі зброєю в руках став на захист Батьківщини. 8 серпня у складі розвідувальної групи виконував розвідувальне завдання в так званій “сірій зоні”. Будучи командиром групи прикриття, зрозумів, що потрапив у засідку, і прийняв бій. Основна група, отримавши доповідь від командира про засідку, почала відхід, зазначив Стельмах. 

Він повідомив, що за мужність та героїзм в ході виконання бойового завдання Дмитра Українського представлено до державної нагороди посмертно.

“Молодший сержант Дмитро Михайлович Український загинув як герой. Пам’ять про нього завжди залишиться в серцях його побратимів. За мужність та героїзм в ході виконання бойового завдання Дмитра Українського представлено до державної нагороди посмертно”, - сказав Стельмах.

Укрінформ

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ