Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

"Зоря" програла "Легії" у першій битві плей-оф Ліги Європи

Луганська "Зоря" програла польській "Легії" у першому поєдинку кваліфікаційного раунду плей-оф Ліги Європи, - Проспорт.

Матч, що пройшов у Києві на стадіоні імені Лобановського, завершився з рахунком 1:0 на користь гостей. 

Підопічні Юрія Вернидуба мали величезну перевагу над суперником, проте не змогли реалізувати свої моменти на 100 відсотків. У якомусь моменті суперника виручав воротар, в якомусь луганчани самі не змогли добитися бажаного.

Перший тайм повністю був під контролем "Зорі", якщо не вважати останні кілька хвилин. Вже на 6-й хвилині міг відзначитися Малиновський, який пробив метрів із 20 у "дев'ятку" воріт суперника, але тут відмінно зіграв воротар "Легії". Потім кілька моментів мав Караваєв, який здорово підключався до атак своєї команди.

"Легія" ж намагалася грати на контратаках і наприкінці першого тайму їй не вистачило везіння, щоб повести у рахунку. Двічі свої ворота від ударів Кухарчика рятував Шевченко.

Друга 45-хвилинка почалася з шокуючої для українського вболівальника події. "Зоря" пропустила гол вже на 48-й хвилині гри. Захисники луганчан не втримали Кухарчика, який без проблем переправив головою м'яч у сітку воріт.

На 70-й хвилині міг забивати й Будківський. Нападник відмінно пробивав головою після навісу з правого флангу, але м'яч пролетів в декількох сантиметрах від штанги.

Таким чином поляки здобули дуже важливу для них перемогу. Тепер "Зорі" потрібно двічі забивати на виїзді і більше не пропускати у свої ворота.

Зазначимо, що матч-відповідь відбудеться через тиждень, 27 серпня у Варшаві.

Проспорт

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ