Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

Зранку по Запоріжжю прилетіла ракета: постраждали приватні будинки

Російські окупаційні війська сьогодні зранку атакували Запоріжжя, - передає пресслужба ОВА у Телеграмі.
фото - t.me/zoda_gov_ua

За попередньою інформацією, пошкоджено два будинки в приватному секторі.

"Удар був нанесений рашистською авіацією, застосували ракети Х-55 класу «повітря-земля».

Наразі відомо щодо трьох постраждалих, одна з них дитина. 

Інформація буде уточнена, подробиці згодом", - йдеться у повідомленні.

Повідомляється, що у Запорізькій  області тривають активні бої в районі Гуляйполя. Ворог намагається прорвати українську оборону. Але  просування російських військ немає, а противник має втрати вбитими та полоненими.

ДСНС звітує про те, що впродовж минулої доби підрозділам служби вдалося локалізувати 6 пожеж, що виникли внаслідок російських обстрілів. Відтак в Оріхові горів житловий будинок, а  також господарча споруда. У Гуляйполі вогнем було охоплено дах житлового будинку, дві приватні господарчі споруди, 200 тюків сіна та причеп із насінням.

Росіяни, що оселилися у тимчасово окупованому селі Новозлатопіль, за кожної нагоди ретельно перевіряють документи мирних селян, а також їхні телефони. Окупаційна влада розшукує воїнів АТО/ООС. 

Згідно з отриманою інформацією, староста села Любимівка надав окупантам відомості щодо учасників АТО/ООС. 

У Полтавці йдуть бої. Село постраждало від російського мародерства: військовослужбовці рф розікрали покинуті будинки та місцеву крамницю. Тепер же вони знищили Стеллу пам'яті померлих військових під час Другої Світової Війни.  На пам’ятникові солдату був напис  “Не повториться ж це ніколи”.

Окупанти знайшли “виправдання” і пограбуванню Мелітопольського краєзнавчого музею. Вони розповсюджують брехню, що нібито врятували скіфське золото, яке експонувалося в музеї, від колишніх працівників закладу. Мовляв, ті хотіли вивезти його за межі країни.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ