Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

ЗСУ ліквідували понад 68 тисяч російських військових, - Генштаб

Загальні бойові втрати противника з 24.02 по 25.10 орієнтовно склали 68420 (+480) осіб.
фото Олена Ляхович, Гал-інфо

За минулу добу Сили оборони України відбили атаки окупантів в районах населених пунктів Білогорівка, Луганської області, Бахмут, Білогорівка, Верхньокам'янське, Іванград, Кліщівка, Спірне, Соледар, Мар інка, і Невельське, Донецька область.

Ворог обстрілює позиції наших військ уздовж лінії зіткнення та проводить повітряну розвідку. За минулу добу ворог завдав ракетних та авіаційних ударів по інфраструктурі та домівках цивільного населення, порушуючи норми Міжнародного гуманітарного права, закони та звичаї війни.

Загалом за попередню добу окупанти завдали 3 ракетних та 12 авіаударів, здійснили понад 60 атак МЛРС. Об'єкти цивільної інфраструктури в населених пунктах Вугледар та Нескучне Донецької області, Нова Кам'янка Херсонської області та Миколаїв зазнали ударів ворога.

Понад 20 населених пунктів постраждали від пожежі на Південному Бухському напрямку. Серед них - Білогірка, Давидів Брід, Мирне, Сухий Ставок та Тернови Поди. За наявною інформацією, ворог встановлює оборонні позиції на лівому березі Дніпра в Херсонській області. Для прикладу, в районі населеного пункту Горностаївка інженерно-саперні підрозділи російських окупаційних військ мінують узбережжя, залишаючи невеликі проходи для потенційного відступу своїх військ з правого берега.

Заходи з евакуації місцевих мешканців з тимчасово окупованого Херсона тривають. З правого берега міста до населених пунктів Генічеськ і Скадовськ вивезли техніку і персонал всіх банків та окупаційної адміністрації. Викрали обладнання інтернет-провайдерів. Екстрені служби та медичний персонал підлягають евакуації. Припинено фінансування шкіл та забезпечення харчуванням дітей у школах. Збільшилася кількість грабежів місцевих мешканців та випадків мародерства.

На заміну евакуйованих колаборантів військовослужбовців з-поміж мобілізованих перекидають до населеного пункту Львове.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ