Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Звільнений тренер «Карпат» розкритикував керівництво клубу

Колишній головний тренер "Карпат" Сергій Зайцев розповів про розставання з львівським клубом і поділився враженням про його керівників.

"Не знаю за що звільнили. Іспанську не знав, може, через це. Ставилося завдання: струснути команду, якісь моменти підтягнути.

А мені вночі зателефонував адміністратор і сказав, що я вже не працюю. Мене це шокувало. Якщо ми йдемо під європейський рівень і будуємо європейську команду, то потрібно набратися сміливості просто зателефонувати і сказати.

Коли я тільки погодився очолити Карпати, я вже прекрасно розумів, що час починає цокати назад і речі треба потихеньку збирати. З цими керівниками довгострокові плани будувати просто не можна.

Всім буде керувати Друді і його тренерський штаб, а Олега Бойчишина шкода, тому що його просто використовують.

Друді один раз себе спробував в Зірці і йому сподобалося. Моя думка: йому ще вчитися і вчитися. Олег Іванович (Бойчишин), однозначно, на три гри, а далі "гучний" трансфер.

Ну хоче Друді тренувати, ну дайте йому команду в Африці, нехай там тренує. Але не в Карпатах ставити експерименти, вже всі від них втомилися.

Смалійчук? У двох словах - Остап Бендер. Не секрет, що зараз в команді керує Смалійчук з Друді. Для всіх був шок, коли ця парочка вискочила на львівському обрії. Завдання: потрапити в "шістку". Яка "шістка" - ми вже на третьому місці. Кубок? Готуйте місце під Кубок, зараз ми туди ще й медалі покладемо", - сказав Зайцев в ефірі програми "Профутбол" 2+2 .

UA-Футбол

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ