Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

Зимові розваги та активний відпочинок на Львівщині

Редакція Гал-Інфо розповість, де у Львові можна активно провести час та насолодитись зимовою атмосферою, яка заряджає святковим настроєм на довгий час.
Ілюстративне зображення

Ковзанка на Медику

У центрі розваг “Паркленд” зимою відкривається ковзанка, також на території є дитячий майданчик для малечі. 

Ковзанка знаходиться на вул. І. Горбачевського, 24 та працює з 11:00 до 22:00 години. З понеділка по четвер для дорослих осіб  вартість катання на ковзанах за годину становить 200 грн, а з п'ятниці по неділю 230 грн. Також, можна придбати абонемент за 2000 грн для дорослого і 1500 грн для дитини до 14 років. 

Emily Resort 

Комплекс Emily Resort знаходиться у Винниках на вул. Богдана Хмельницького, 9Б.

За декілька кілометрів від центру Львова знаходяться  гірськолижні траси та ковзанки. У Emily Resort можна взяти професійні уроки в інструкторів, які допомагають опанувати зимові види спорту.

У комплексі можна придбати абонемент на 45 хв у будні за 200 грн для дорослого або в вихідні за 250 грн. Зазначимо, якщо у вас є свої ковзани, то вартість зменшується на 50 грн. 

Також на території комплексу можна підкорити  гірськолижні спуски різної складності та можна насолодитись панорамою, що  відкривається з підйомника, загальна довжина витягу становить 404 метри. 

Їжак парк

Їжак парк знаходиться у селі Красів Львівської області, де можна спробувати зимову розвагу - сноутюбінг. Таку назву має спуск з невеликого снігового схилу на надувних санках.

Зокрема, цей  вид активного відпочинку, став доволі популярним. Для того, щоб покататись на тюбі проходити інструктаж не потрібно, а можна одразу поринути в цей вид зимового відпочинку та отримати позитивні емоції.

Зазначимо, у комплексі працюють спуски як для дорослих, так і для дітей від 6-ти років та для малят від 2-ох. Вартість залежить від розміру гірки та кількості спусків, з цінами можна ознайомитись на сайті парку.

Гірський курорт “Буковиця”

Гірський курорт знаходиться у місті Борислав Дрогобицького району Львівської області та пропонує наступні послуги: катання на лижах та сноуборді, прокат зимових споряджень. 

На території гірського курорту є лижна та сноуборд школа та зони, де можна перекусити. Вартість залежить від кількості годин та зимового спорядження. З послугами та цінами можна ознайомитись на сайті курорту

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ