Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

ДТП на Київщині: на трасі Київ-Харків перекинувся БТР Saxon - загинув водій. Фото

1/3
Як повідомили кореспонденту Автополігон.інфо очевидці, на автодорозі, що веде з м. Київ у м. Березань Київської області (на 72 км автодороги Київ-Харків), неподалік від даного населеного пункту сталося ДТП за участю колони військової техніки.

За попередньою інформацією - зі слів очевидців з нез'ясованих достеменно причин сталося складання імовірно автопоїзда (один БТР на жорсткому зчепленні буксирував другий, у всякому разі про це свідчить наявність жорсткої зчіпки на перекинутому БТРі), після чого один пішов вліво - у відбійник, а другий вправо і опинився в кюветі, де і перекинувся. В результаті перекидання загинув водій першого бронетранспортера. Чи був водій у другому БТРі - невідомо ... 

На місці працювали співробітники ДАІ, міліції та військової прокуратури.

Військова прокуратура Дарницького гарнізону Центрального регіону України розпочала розслідування за фактом вчинення дорожньо-транспортної пригоди військовослужбовцем, який 10.03.15 на 72 км траси Київ-Харків не впорався з керуванням бронетранспортера, через що той перекинувся, а сам водій від отриманих тілесних пошкоджень загинув. 

Відомості щодо даної події внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань з попередньою правовою кваліфікацією за ч. 1 ст. 415 Кримінального кодексу України (порушення правил водіння або експлуатації бойової, спеціальної чи транспортної машини, що спричинило потерпілому середньої тяжкості чи тяжкі тілесні ушкодження).

Прес-служба військової прокуратури Центрального регіону України.

Автополігон


Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ