Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн

На Першотравень у Львові комуністи згадали американську окупацію і нелюбого Ющенка

1 травня – у День Міжнародної солідарності трудящих – блок лівоцентристських сил Львівщини провів урочистий мітинг біля Монументу Слави Радянської Армії у Львові на вул. Стрийській. За словами першого секретаря Львівського обкому КПУ Олександра Калинюка, участь в мітингу взяли представники КПУ, Російського блоку, ПСПУ, ветеранських організацій.

Відзначити Першотравень зібралися переважно літні люди – близько 150 осіб. Присутні співали «Катюшу» і тримали в руках з десяток червоних прапорів і три транспаранти «Хай живе 1 травня – День Міжнародної солідарності трудящих!», «Ні – американській окупації України!», «НАТО – геть!», «Геть Ющенка та олігархів!».

Мітинг тривав близько 40 хвилин і закінчився без ексцесів. Кількох пенсіонерів, які підійшли до учасників заходу з дерев’яною планшеткою з надписом «Комуністи України – кати, душогуби, агенти Москви» і називали комуністів «послідовниками Леніна», правоохоронці моментально нейтралізували – взяли в щільне кільце.

На завершення мітингу перший секретар Львівського міськкому Євген Мазур подякував правоохоронцям за належну охорону громадського порядку і закликав присутніх прийти 9 травня об 11.00 на урочистий мітинг на Пагорб Слави. 


Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ