Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

На полігонах проходять бойове злагодження танкісти

І в день, і вночі не стихають двигуни потужних бойових машин на одному з військових полігонів, що на західній України. Екіпажі танків, механіки-водії бойових машин піхоти, бронетранспортерів проходять вишкіл, бойове залагодження та здобувають необхідних навичок, повідомив підполковник Тарас Грень, Західний регіональний медіа-центр Міністерства оборони України.

«В своєму мирному житті я тракторист — водій трактора “Білорус”, - розповів рядовий Дмитро Корнєєв. - Але так трапилось, що після того, як мені вручили повістку я почав опановувати штурвали танку. І хочу сказати всім, що ця, з першого погляду, важка броньована машина направду в бою дуже легка та маневрена. Зручна в керуванні і “прощає” багато помилок своєму керманичу. Однак її вогнева міць на прости помилок загарбникам і терористам, що напали на Україну».

 Навчання відбувається у інтенсивному та напруженому графіку. Всі “кабінетні” та теоретичні матеріали зведені до мінімуму. Основний наголос на практичну роботу.  Також, інструктори уважно вивчили вимоги нав'язаної нам Російською Федерацією війни і внесли певних змін до навчальних програм.

Фото автора

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ