Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

На Сихові завершився турнір з міні-футболу «Шкіряний м’яч»

1/3
30 червня у Львові в мікрорайоні Сихів, завершився міні-футбольний турнір «Шкіряний м’яч».

Три дні 20 команд юних футзалістів змагалися за перемогу у змаганнях на спортивному майданчику біля школи №84 (вул. Зубрівська, 30), отримавши великий заряд позитивних емоцій та подарувавши спортивне свято мешканцям мікрорайону. Організатори турніру – Сихівське управління дитячо-юнацьких молодіжних клубів та Управління з питань сім’ї, молоді та спорту Львівської міської ради. Допомогу в організації заходу надала Львівська обласна організація партії «Сильна Україна».

Змагання між юнаками упродовж 28-30 червня відбувалися у двох вікових категоріях: хлопці 1996-1997 р. н. та 1998-1999 р. н. Так, серед команд старшої вікової групи призові місця здобули: 3 місце – команда «Екватор», 2 місце – «JogaBonito», 3 – «Англія». Серед молодших гравців переможцями стали: 3 місце – команда «Бразилія», 2 місце – ФК «Сихів», 1 місце – «Total-90». Заохочувальний приз отримала також команда ДЮСШ «Карпати».

Директор Сихівського управління дитячо-юнацьких молодіжних клубів Володимир Холявінський наголосив, що переможцями хотіли би стати всі, та виграли ті, хто був найсильнішим. Призи лідерам змагань вручали п. Володимир Холявінський та прес-секретар ЛОО партії «Сильна Україна» Олександра Тимчишин. Капітани команд-переможців отримали оригінальні кубки. Усіх гравців команд нагородили грамотами.

«У мене як головного арбітра змагань враження склалися максимально позитивні. На цьому турнірі можна було знайти багато талантів. Такі заходи слід проводити частіше, щоб діти мали чим займатися у свій вільний час, виявляти свої вольові здібності. Вважаю, що перемогли всі, бо абсолютно усі команди без винятку під час турніру виглядали достойно», - зазначив головний суддя змагань Андрій Гащишин.

Діти із задоволенням ділилися враженнями від турніру та отриманих нагород. «Наша команда «Бразилія» посіла третє місце, - розповів гравець команди «Бразилія» Данило. - Проте ми дуже раді, що взяли участь у турнірі. Вибороти перемогу було важко, бо суперники були сильні, але ми з хлопцями задоволені грою, кількістю забитих голів, а також здобутим у цих змаганнях кубком». Гравець команди «Екватор» Назар зауважив, що окремі команди були надзвичайно сильними: «Особливо складною була боротьба за третє місце, важко було змагатися з командами «Англія», «Градус», «JogaBonito». Проте у нас є досвід:ми вже брали участь у турнірах «Шкіряний м’яч» у минулі роки, нам вдавалося посідати друге та навіть перше місце».

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ