Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

На Сихові згоріли два авто. Підозрюють підпал

Сьогодні, 20 травня о 03:47 до рятувальників надійшло повідомлення про пожежу у Львові по вул. Трильовського, в автомобілі «Audi A4», повідомила прес-служба ГУ ДСНС у Львівській області.

Вогнем знищено автомобіль «Audi A4» та пошкоджено салон автомобіля «Fiat Albea». Врятовано: автомобіль. Пожежу ліквідовано о 04:09.

А ось що з приводу цієї ж пожежі повідомили у спільноті Varta1 - Варта1 на Фейсбук:

«Сихів. 20.05.2015.Вернадського 6, в дворі згоріло 2 автівки. Зі слів очевидця: "Почули як спрацювала сигналізація в авто, виглянули в вікно...нікого не видно так як світло виключають в 3.30-4.00. Через деякий час знов спрацювала сигналізація в авто...в той момент з'явилось яскраве світло, виглянули знов в вікно, побачили палаючу автівку від котрої втікало двоє невідомих". Міліція каже, що швидше за все підпал, але офіційна версія буде після огляду пожежетехнів. Загорілось авто Audi, люди спочатку загасили вогонь, але згодом він знов загоріася від колеса. Полум'я перекинулось на Fiat котрий стояв поруч. Пожежники приїхали досить швидко, але врятувати автівки не встигли. Audi згоріла повністю, Fiat обгорів з лівого боку, а також повністю салон. МІЛІЦІЯ ПРОСИТЬ ЯКЩО Є СВІДКИ ПОДІЇ ЗГОЛОСИТИСЯ НА 102.»

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ