Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

Поїзд "Львів-Рава-Руська" зіткнувся з мікроавтобусом. Фото

У нічний час на нерегульованому переїзді перегону «Добросин-Рава-Руська» зіткнулися дизель поїзд № 6006 і автомобіль Volkswagen T4. В аварії обійшлось без потерпілих. Повідомили в прес службі міліції на Львівській залізниці.

Як повідомив начальник лінійного відділу на ст. Львів полковник міліції Віталій Горський, машиніст дизель поїзда «Львів-Рава-Руська» побачив, що до переїзду, перед вхідним сигналом станції Рава-Руська, 66 км перегону«Добросин-Рава-Руська» наближається транспортний засіб. Для привертання уваги водія автомобіля, подавалися звукові сигнали, на які водій не реагував. Відтак машиністом застосовано екстрене гальмування. Проте, уникнути зіткнення поїзда з автомобілем не вдалось.

Виїздом слідчо-оперативної групи встановлено, що автомобілем керував 35-річний мешканець Жовківського району. Потерпілих внаслідок події немає. Затримки руху поїздів не було.

За даним фактом розпочато кримінальне провадження за частиною 1 статті 276 «Порушення правил безпеки руху або експлуатації залізничного, водного чи повітряного транспорту» Кримінального кодексу України.

На даний час з’ясовуються усі обставини.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ