Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Російські варвари спалили німецький прапор в Дортмунді

1/2
Російські вболівальники вкотре показали, що поняття «повага до інших» в їхній країні не існує. Під час вчорашнього, 19 березня, матчу Ліги чемпіонів в Дортмунді між «Зенітом» і місцевою «Борусією» «російські туристи» публічно на трибуні спалили німецький прапор. Ймовірно, клуб очікує жорстке покарання від УЄФА.

Нагадаємо, що в першому матчі проти «Борусії» фанатська трибуна домашньої арени «Зеніту» була порожньою. УЄФА покарав клуб за те, що в останньому поєдинку групового турніру ЛЧ проти «Аустрії» у Відні так звані вболівальники з Росії закидали фаєрами місцеву публіку і скандували расистські гасла.

Зауважимо, що колеги пітерців з московського ЦСКА приблизно в цей же час (в грудні минулого року) «відзначилися» у Чехії, де влаштовували п'яні бійки, кидали нацистські привітання й нападали на місцеву поліцію. Після матчу з «Вікторією» вони закидали чеських вболівальників піротехнікою. У підсумку 15 чоловік були арештовані.

Матч з «Борусія» - «Зеніт» завершився з рахунком 1:2 на користь гостей, але за підсумками двоматчевого протистояння (5:4 (4:2)) в наступний раунд ЛЧ пройшла німецька команда. 

За матеріалами isport.ua

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ