Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

У Львівській області внаслідок ДТП постраждали шестеро людей

1/2
На Львівщині у результаті автопригоди травмовано шестеро людей. Серед постраждалих – п’ятирічна дитина, повідомила прес-служба управління ДАІ у Львівській області.

Неподалік села Ясенів, що на Бродівщині, сьогодні, 26 січня, о 16.00 трапилась ДТП: зіткнулися одразу п’ять автомобілів.

За попередньою інформацією, водій іномарки «SeatToledo», прямуючи до Львова, не обрав безпечної швидкості руху та не впорався із керуванням. Як наслідок, виїхав на зустрічну смугу та зіткнувся спершу з легковиком «Mazda», а після цього – з автомобілем «NissanJukе», водій якого прямував у напрямку Києва.

Далі відбулось ще одне зіткнення – легковика «Seat» та «дев’ятки», що їхала одразу ж за ним. А потім у «дев’ятку» в’їхав автомобіль «Acura», що рухався позаду.

Внаслідок аварії постраждав водій та четверо пасажирів автомобіля «Seat», серед яких - п’ятирічний хлопчик. Усі вони – мешканці Миколаївської області. У дитини медики діагностували закриту черепно-мозкову травму, а в дорослих – тілесні ушкодження різного ступеню важкості.

Також травмувалась жінка-пасажир автомобіля ««NissanJukе», 30-річна киянка. Постраждалу було госпіталізовано до Бродівської центральної районної лікарні із забоєм хребта та тупою травмою живота.

Державтоінспекція закликає водіїв бути надзвичайно обережними за кермом, обов’язково враховувати дорожні та погодні умови, не перевищувати швидкість, неухильно дотримуватися Правил дорожнього руху!

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ