Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство

У Львові дівчата сфотографувалися для вітальних листівок на фронт

Учора, 10 липня, відбулася фотосесія дівчат, які виявили бажання сфотографуватися для вітальних листівок на фронт. У такий спосіб вони вирішили підтримати мужніх українських військовослужбовців, які вже чотири місяці перебувають на фронті, визволяючи Донбас від російських терористів.

Ініціатором такої акції, яку підтримали в Західному регіональному медіа-центрі Міністерства оборони України, виступили журналісти АІ «Гал-інфо». В соціальній мережі «Фейсбук» вони запропонували дівчатам взяти участь у фотосесії, яка стала справжнім мистецьким проектом.

Участь у цьому проекті взяло близько 15 дівчат, значна частина із них – журналістки та радіо-ведучі найпопулярнішого у Львові радіо "Львівська Хвиля".

Вирішити організаційні питання із наданням студії для проведення фотосету допоміг журналіст Антін Борковський. Для такої благородної мети на волонтерських засадах працювали одні із кращих львівських фотографів – Сергій Бобра (фотокор «Гал-інфо»), Мирослав Пархомик (фотокор «Захід.Нет»), Мирослава Іваник (журналіст та фотограф «Львівської газети»).

Організатори особливо вдячні професійному візажисту Наталі Пустовойт, яка протягом трьох годин зйомки, на волонтерських засадах, без перерви займалася макіяжем моделей.

Процес виготовлення листівок відбуватиметься у кілька етапів. Перший етап, проведення фотозйомки, вже відбувся. Після того, як фотографи відберуть найкращі фото, буде розроблений дизайн самої листівки.

Організатори сподіваються, що допоможуть з поліграфією меценати, або ж друкарні висловлять бажання долучитися до акції та виготовити листівки.

Після того, як листівки будуть готові, організатори акції мають намір обв’язати їх жовто-блакитними  стрічками та відправити на передову фронту. У тому, щоб листівки дійшли до адресатів, обіцяють посприяти військові.

Фото - Сергій Бобра, Гал-Інфо; Мирослава Іваник, Львівська газета

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ