Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

У Львові презентували український містичний трилер «Тіні незабутих предків». Фото

Учора, 17 листопада, у Львів відбулася презентація українського трилеру «Тіні незабутих предків». На презентацію до Львова приїхав режисер Любомир Левицький та актори, які знімалися у фільмі Дмитро Ступка, Павло Лі, Марина Шако, Софа Галабурад, Роксолана Кравчук, Владислав Никитюк та Олег Цьона. Презентація відбулася із традиційною червоною доріжкою та роздаванням автографів.

Бюджет стрічки склав майже 1 млн доларів. У прокаті стрічка з’явилася 14 листопада. Фільм користується такою популярністю, що інколи складно дістати білет.

Під час прес-конференції режисер Любомир Левицький розповів, що цікавився у людей, скільки вони знають «наших фільмів», однак йому завжди називали фільми російського виробництва.

«Це не наші фільмі, друзі, це закордонне кіно. Українці та росіяни ментально різні. На жаль, у нас ринок порожній, щоб з’явилася конкуренція протягом року треба знімати до 30 фільмів. І краще я буду знімати містично-пригодницькі фільми, чим фільми про ментів і бандитів», - розповів Любомир Левицький.

Він також зазначив, що актори на знімальному майданчику швидко знайшли спільну мову, встигли подружитися і навіть закохатися. Так, актор Владислав Никитюк почав стосунки ізколегою Роксоланою Кравчук.

«Я проти романів на знімальному майданчику, бо це жахливо, але в даному випадку роботі це не заважало», - зазначив Левицький.

Він також зізнався, що «Тіні незабутих предків» - це незавершена історія.

«Легенда, яку мені розказали, значно глибша, а у фільмі ми показали лише її маленьку частину. Якщо українському глядачу це сподобається, то ми обов’язково дорозказуємо йому цю легенду у ьільш масштабному форматі», - зазначив режисер.

Фото - Павло Паламарчук, Гал-інфо.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ