Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

У Львові відкрилась «Тепла виставка» Євгенії Гапчинської

Сьогодні, 2 лютого, уже вчетверте у Львові в галереї «Зелена канапа» відкрилася «Тепла виставка» художниці Євгенії Гапчинської. Цього разу на виставці експонуються 20 картин художниці, яких раніше не бачили у Львові.

 

Пошуки власного «я», за словами художниці, визначили її шлях у мистецтві. Гапчинська малює щастя. Так називається і її персональна галерея  в Києві, таким є і її девіз, з яким вона звертається до мільйонної армії її шанувальників. Свою мету – заставити людей посміхнутись, згадати дитинство, помітити все добре і світле в світі, що докола.

 

За словами художниці, ідеї до картин зринають із середини. «Після відпусток чи подорожей в мене не народжуються нові ідеї, навпаки, я тоді відпочиваю. Я часто ловлю себе на думці, що взагалі стараюсь не працювати, воно виходить само собою. Іноді, коли я довго не бачу якусь свої картину, після того, як вона мені потрапляє на очі, мені здається, що це малювала не я , що це не може бути справа моїх рук», - зазначила на відкритті Євгенія Гапчинська.

 

Відвідати виставку можуть всі охочі за адресою: галерея «Зелена канапа», вул. Вірменська, 7, з вівторка до неділі з 11.00 до 18.00.

 

 

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ