Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Кримінал

Вибори на Львівщині: станом на 12.00 зареєстровано 4 кримінальні провадження

Станом на 12.00 до правоохоронців Львівщини надійшло 5 звернень щодо порушень у день виборів. Про це сьогодні, 26 жовтня, під час відеомарафону у Львівському прес-клубі «Львівщина обирає Верховну Раду України» розповіла речниця ГУ МВС України у Львівській області Світлана Добровольська.

За її словами, чотири звернення стосувалися розповсюдження агітації і одне - про втрату гербової печатки виборчої дільниці.

За фактом втрати гербової печатки зареєствровано кримінальне провадження. Інцидент стався у  Самбірському районі.

Щодо порушення законодавства про ведення агітації звернення надійшли з Перемишлянського району, у Червонограді зафіксовано два випадки розклеювання компрометуючих листівок. У Городоцькому район о 6.45 працівники ДАІ зупинили «Опель», у якому виявили 4 тис. листівок із закликом не голосувати за одного з кандидатів.

«Виявлені факти занесені до Єдиного обліку правопорушень. На сьогодні від початку виборчої кампанії не надходило жодного повідомлення про підкуп виборців. Всього зареєстровано 69 повідомлень про порушення. Зареєстровано 4 кримінальні провадження», - повідомила Світлана Добровольська.

Фото - Сергій Бобра, Гал-інфо

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ