Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Відновили маршрут «Львів-Рудно», а 131 хочуть пустити в Сокільники

Сьогодні, 21 лютого, заступник голови – керівник апарату Львівської облдержадміністрації Іван Груник провів чергове засідання робочої групи з вивчення проблемних питань та оптимізації мережі міських у м.Львові автобусних маршрутів загального користування, трансферів міських та приміських автобусних маршрутів, повідопмила прес-служба Львівської ОДА.

Під час наради  заступник начальника управління транспорту і зв’язку Львівської міської ради Андрія Білоуса прозвітував про виконання протокольних доручень попередніх засідань робочої групи та ситуації, яка склалась з автобусними перевезеннями у м.Львові  на сьогоднішній день.

Своєю чергою,  заступник  начальника управління розвитку інфраструктури обласної державної адміністрації Віктор Чайко поінформував членів робочої групи щодо відновлення роботи приміського автобусного маршруту  № 184 Львів – Рудно.

За результатами проведеного засідання Іван Груник доручив вивчити питання щодо забезпечення  доїзду міського автобусного маршруту до госпіталю у м.Винниках, а також  розглянути можливість реорганізації приміського автобусного маршруту № 131 в частині проїзду через с.Сокільники, забезпечити прямий доїзд мешканців вул. Щурата до вул. Чорновола міським автобусним маршрутом та облаштувати автобуси, які працюють на міських автобусних маршрутах, гучномовцями.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ