Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Кримінал

На Львівщині напали на депутата обласної ради

4 квітня у Сокалі вчинено напад на депутата Львівської обласної ради від ВО «Свобода» Андрія Кінаха. Інцидент стався, коли депутат, секретар постійної комісії з питань транспорту і зв’язку разом із іншими депутатами, в присутності журналіста, виконуючи свої депутатські повноваження, здійснював перевірку діяльності перевізників, повідомила прес-служба Львівської обласної організації ВО "Свобода.

За словами Андрія Кінаха, на автобусній зупинці по вул. Чайковського в Сокалі до нього на власному автомобілі «Деу Ланос» під’їхали жителі Сокаля Микола Поліщук разом з дружиною Оксаною Поліщук.

Микола Поліщук підійшов до депутата і, незважаючи на велику кількість людей, які стояли поруч на зупинці, почав брутально ображати його та погрожувати фізичною розправою. Після цього він відкрив двері автомобіля депутата та намагався силоміць витягнути його з авто та побити. В інцидент втрутився депутат Сокальської міської ради, який завадив нападнику.

Андрій Кінах того ж дня звернувся із заявою в правоохоронні органи. Депутат вважає, що причиною нападу є помста за активну депутатську діяльність А. Кінаха – на його звернення прокуратура Львівської області винесла протест стосовно ПП «Коровай», директором якого є дружина Миколи Поліщука.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ