Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові розшукують людей з гарною дикцією

Громадська організація інвалідів звертається до небайдужих львів'ян із закликом про допомогу в озвученні підручників для незрячих дітей, повідомила прес-служба Львівської міської ради.

В Україні склався критичний стан з виготовленням брайлівських підручників для незрячих школярів. Значно гірша ситуація склалась із публікацією художніх книг спеціальним шрифтом для незрячих. З огляду на це, Львівський обласний осередок ВГО «Українська спілка інвалідів – УСІ» ініціює благодійну акцію «Книга, що говорить».

Мета акції - начитати літературу, передовсім - підручники з шкільної програми, і передати озвучений матеріал до Ресурсного центру освітніх інформаційних технологій для осіб з особливими потребами Національного університету «Львівськаполітехніка» (вул.Митрополита Андрея, 3, каб. №39).

«Запрошуємо усіх, хто має виразну дикцію, володіє комп'ютером або MP3-плейером. Особливі сподівання покладаємо на акторів, журналістів радіо і телебачення. Благодійна акція розпочнеться 15 листопада і триватиме до кінця поточного року. Запрошуємо усіх, хто вміє отримувати насолоду від допомоги співгромадянам», - закликає Оксана Потимко, виконавчий директор ЛОО ВГО УСІ.

Усіх охочих долучитися і зробити добру справу просять звертатися за телефонами: 258-27-77 (з Пн до Пт 10.00-16.00), 096 505-93-55 (Галина Сильчук), 097 244-06-84 (Оксана Потимко).

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ