Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Львівський центр для бездомних збирає книжки для оновлення бібліотеки

З метою організації та покращення дозвілля Центр обліку та нічного перебування бездомних проводить збір книг художньої літератури для оновлення існуючої тут бібліотеки, повідомила прес-служба Львівської міської ради.

«У нашій бібліотеці за бажанням безхатьки, які прийшли сюди на нічліг, можуть почитати художню літературу і не забувати той світ, те життя, яке колись у них було, чи, можливо, про яке мріяли, і повернутись до якого їм слід прагнути. Тому ми радо готові співпрацювати з добродіями, небайдужими людьми, аби максимально сприяти нашим підопічним подолати ті труднощі, які в них сьогодні. До слова, хочу зазначити, що кожен тиждень завдяки підтримці Благодійного фонду «Карітас Львів УГКЦ», вдається забезпечити наших підопічних гарячим харчуванням, яке в надлишку для бездомного ніколи не є», - каже директор Центру обліку бездомних о. Олег Федоренко.

Отож, до уваги підприємців, благодійників чи просто небайдужих, які бажають допомогти знедоленим мешканцям нашого міста: з питань співпраці можна звертатись за тел.: 233 14 79, 233 10 49 (Центр обліку та нічного перебування бездомних).

Довідка:

Центр обліку та нічного перебування бездомних громадян веде первинний облік бездомних громадян, видає посвідчення про взяття на облік і тимчасову прописку, сприяє реєстрації переважного місцезнаходження, здійснює соціальне патрулювання, надає інформаційні, правові та консультаційні послуги, сприяє у відновленні документів, майнових і житлових прав.

Сьогодні Центр є єдиним державним закладом у м. Львові, який здійснює соціальне обслуговування бездомних громадян. Усі послуги, що надаються працівниками закладу, мають індивідуальний та конфіденційний характер.З моменту відкриття відділення нічного перебування Центр збирає вживані речі для надання допомоги бездомним громадянам, які користуються послугами цього відділення.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ