Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство

Михальчишин планує представити скандальну «Ватру» в Києві та Одесі

У Львові 30 травня в рамках авторського проекту депутата Верховної Ради України від ВО "Свобода", мовознавця Ірини Фаріон "Від книги до мети" відбулася творча зустріч із кандидатом політичних наук, народним депутатом-свободівцем Юрієм Михальчишиним та презентація його книги «Ватра 1.0».

Як розповів у коментарі Гал-інфо Юрій Михальчишин, презентація його книги у Львові стала для нього не очікувано масовою, адже в актовій залі НУ «Львівська Політехніка» не знайшлося достатньої кількості місць для усіх, хто хотів потрапити на зустріч.

Він розповів, що 150 примірників книги, які залишалися з першого тиражу, були розкуплені буквально у перші півгодини.

«Це спонукає мене подумати над другим тиражем та запланувати низку презентацій у інших містах України. Зокрема, є побажання провести презентацію у Києві, Одесі та Полтаві», - сказав Михальчишин.

Ціна примірника – 40 грн.


За його словами, люди купували по 2-3 примірники одразу.

Михальчишин зазначив, що на презентації було багато представників академічної інтелігенції та студенти. Багато людей приїхали на презентацію з інших міст.

«Якби була можливість, то провели б ще одну зустріч-презентацію», - додав Юрій Михальчишин.

Він зазначив, що нажаль в книгарнях книги немає, адже свого часу прокуратура вела слідство через запит регіонала Вадима Колесніченка.

На запитання Гал-інфо чи не очікує він можливих провокацій під час презентацій у Києві чи Одесі, Михальчишин відповів: «Безперечно, з такою ймовірністю слід рахуватись. Я до цього цілком зважено підійду в плані організаційної підготовки. В цілому нам вдасться провести такі презентації на належному рівні та унеможливити провокації».

Нагадаємо, що у 2011 році народний депутат України, співголова Міжнародного антифашистського фронту Вадим Колесніченко звернувся до Генерального прокурора України з приводу видання та розповсюдження книги Юрія Михальчишина "Ватра. Версія 1.0".

Усі фото з "Facebook" Ірина Фаріон.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ