Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Управління освіти Жовківської РДА переплатить за вугілля для шкіл 1 млн 419 тис. грн, - підрахувала "Свобода"

Депутат Львівської обласної ради свободівець Володимир Тістик звертатиметься до прокуратури з проханням з’ясувати законність дій тендерного комітету та управління освіти Жовківської РДА щодо проведення тендеру на закупівлю вугілля для шкіл. За даними депутата, у результаті тендеру управління освіти,молоді та спорту Жовківської райдержадміністрації закупить вугілля за завищеною вдвічі ціною. Повідомила прес-служба Львівської обласної організації ВО «Свобода».

Під час проведення тендеру на закупівлю кам’яного вугілля на 2013-2014 навчальний рік до тендерного комітету надійшли пропозиції кількох фірм. Найнижчі ціни запропонувало підприємство«Сузір’я» (м. Червоноград) (718 гривень за 1 тонну вугілля). Проте через формальні причини цю фірму не допустили до тендерних процедур. Натомість у конкурсі перемогло ТОВ «Торговий дім «Світ СР», яке оцінило тонну вугілля вдвічі дорожче – у 1 440 гривень.

Цього року управління освіти, молоді та спорту Жовківської РДА планує закупити 1 965,4 тонни вугілля.Купуючи паливо за розцінками ТОВ «Торговий дім «Світ СР», управління переплатить 1мільйон 419 тисяч 18 гривень.

З огляду на ці факти депутат облради Володимир Тістик звертатиметься до Жовківської РДА та прокуратури Жовківського району для перевірки законності проведення тендерної процедури та правомірності дій управління освіти, молоді та спорту Жовківської РДА.

Нагадаємо, що 2липня 2013 року управління освіти, молоді та спорту Жовківської РДА очолив Степан Лаврів.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ