Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

«Кредобанк» виступив партнером ХІІІ Міжнародного економічного форуму у Львові

«Кредобанк» став партнером Міжнародного економічного форуму, що традиційно відбувається на Львівщині в жовтні. Цьогорічний, ХІІІ Міжнародний економічний форум «Глобалізація та інтеграція: виклики і рішення» відбувся в курортному комплексі «Ріксос-Прикарпаття» у Трускавці за участю близько 600 учасників та 50 доповідачів з 22-х країн світу. Повідомила прес-служба ПАТ «Кредобанк».

Під час форуму представники «Кредобанку» взяли участь у роботі секції «Європейська співпраця: нові реалії – нові можливості». Зокрема, із доповіддю «Внесок банківського сектору Польщі та України у розвиток бізнесу та підприємництва» виступив перший заступник голови правління ПАТ «Кредобанк» Марцін Куксіновіч. У доповіді було порівняно макроекономічні умови та середовище для роботи банківського сектору двох країн, а також представлено перші результати реалізації стратегії «Кредобанку» на 2012-2014 роки.

«Участь у Львівському міжнародному форумі для нас є чудовою нагодою дізнатись про перспективні плани уряду та великого бізнесу з розвитку та реформування економіки України, про роботу наших партнерів та конкурентів, а також розповісти про себе та неформально поспілкуватися з урядовцями та бізнесменами, – розповідає перший заступник голови правління ПАТ «Кредобанк» Марцін Куксіновіч. – Приємно, що цьогорічний економічний форум вже має перші результати для нас. Сподіваюся, ними вже скоро зможуть скористатися мешканці Львівщини».

Під час роботи ХІІІ Міжнародного економічного форуму за участю ПАТ «Кредобанк» був підписаний меморандум про співробітництво між Львівською облдержадміністрацією, Львівською обласною радою та Міжнародною фінансовою корпорацією щодо впровадження на Львівщині механізму відшкодування відсоткових ставок за кредитами, отриманими на здійснення заходів з енергозбереження для об’єднань співвласників багатоквартирних будинків (ОСББ) у рамках Програми енергозбереження для населення Львівщини на 2013-2016 роки.

Довідка.

ПАТ «Кредобанк», заснований у Львові в 1990 році, є найбільшим банком Західної України танайбільшою польською інвестицією у банківську систему України. Його стратегічним інвестором є найбільший банк Польщі – PKO Bank Polski S.A., чия частка у структурі акціонерного капіталу банку складає 99,6%. «Кредобанк» є одним з двох українських банків, чий кредитний рейтинг з 2006 року визначає одне з найстарших рейтингових агентств світу – Standard & Poors. Банк пропонує повний спектр послуг для роздрібних клієнтів, підприємств малого, середнього та великого бізнесу в 22-х областях України, Києві та Автономній Республіці Крим. У 2013 році «Кредобанк» увійшов до ТОП-10 переможців в номінації «Зарплатні проекти» дослідження «50 провідних банків України» газети «КоммерсантЪ», а також до числа 30 найкомфортніших банків України для фізичних осіб за версією журналу «Фокус». У жовтні 2013 р. «Кредобанк» увійшов до ТОП-3 найкращих регіональних банків України за версією тижневика «Контракти».

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ