Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

30 жовтня о 8.00 у центрі Львова на три дні перекриють воду

У середу – п’ятницю у центрі Львова під’єднуватимуть новозбудовані водогони. Відтак, 30 жовтня з 8 год. буде повністю припинене водопостачання Галицького району міста та частково Шевченківського району, обмеженого вулицями Сорочинська – Джерельна – Клепарівська – Пстрака – Шевченка – Леонтовича – Шолом Алейхема – Шпитальна – Данилишина. Повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Роботи по підключенню новозбудованих водогонів триватимуть 3 дні. Відтак у Галицькому районі міста буде відсутнє водопостачання також в четвер, 31 жовтня, та у п’ятницю, 1 листопада.

«В середу плануємо робити великі переключення нових водогонів, які збудовані на вул.Городоцькій та тих, як раніше були збудовані на пр.Свободи. Підготовчі робот розпочнуться ще в понеділок, а роботи по переключенню водогонів – зі середи. З 8:00 ранку центральна частина міста та частина Шевченківського району не матимуть води. Ми старатимемось робити все дуже швидко, буде залучено 15 бригад зварників для виконання робіт та близько 20 одиниць техніки.

Це дуже великий об’єм робіт, хочемо завершити за середу-четвер, але можуть бути непередбачувані обставини, тому просимо мешканців бути готовими до того, що можливо деякі будинки не матимуть води ще у п’ятницю. Але гарантуємо, що у п’ятницю ввечері воду матимуть усі», - зазначив директор ЛМКП «Львівводоканал» Валентин Вольський.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ