Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові стартував велопробіг "За єдність України"

Вчора, 11 травня, від Оперного театру стартував велопробіг "Львів-Одеса", що має на меті показати єдність Українського народу.

Учасники акції хочуть продемонструвати єдність Українського народу та зазначають, що особливо хочуть відвідати Одесу. "Особливо хочемо відвідати Одесу і показати, що та трагедія, яка сталась в місцевому Будинку профспілок, – це спільна трагедія, а не лише якихось проросійських активістів. Потрібно зробити усе, аби більше така біда не повторилась", - зазначив Сергій, учасник акції.

Він також зазначив, що їхати з українськими прапорами на Південь, де є значна кількість проросійськи налаштованих громадян, не страшно. "Порівнюючи, з чим стикаються патріоти на Сході, то говорити про наш страх брати участь в проукраїнському велопробігу до Одеси просто смішно", - наголосив Сергій.

До 9-ти денного велопробігу долучилось 8 учасників, однак лише четверо з них планують доїхати до Одеси. Учасники акції пояснюють це нестачею часу. Окрім львів'ян до участі в велопробігу приєднались троє киян та хмельничанин.

Фото - Сергій Бобра

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ