Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Правоохоронні органи проводять слідчі дії в центральному офісі ПАТ "Укргазвидобування"

Сьогодні, 28 серпня 2014 року в приміщенні ПАТ «Укргазвидобування» співробітники Служби безпеки України, Прокуратури та Міністерства внутрішніх справ України проводять слідчі дії на підставі ухвали суду в рамках кримінального провадження.

Наразі робота ПАТ «Укргазвидобування» проходить в штатному режимі.

ПАТ «Укргазвидобування» та НАК «Нафтогаз України», яка володіє 100% акцій підприємства, з розумінням ставляться до необхідності проведення слідчих дій та наголошують на готовності сприяти діяльності правоохоронних органів у виконанні ними своїх службових обов’язків.

ПАТ «Укргазвидобування» та НАК «Нафтогаз України» також висловлюють сподівання, що дії правоохоронців будуть провадитись у такий спосіб, який не ставитиме під загрозу безперешкодну роботу підприємства з видобутку природного газу для забезпечення потреб населення для проходження опалювального сезону.

Довідка.

ПАТ «Укргазвидобування» – вертикально-інтегрована компанія, що забезпечує близько 75% загального видобутку газу в країні. На сьогодні на підприємствах ПАТ «Укргазвидобування» працює близько 21 тисяч осіб. ПАТ «Укргазвидобування» є одним з найбільших бюджетоутворюючих підприємств країни. 100% акцій ПАТ «Укргазвидобування» належать НАК «Нафтогаз-Україна».

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ