Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові людям у потребі роздали понад 4 тисячі продуктових наборів

До свята Великодня вже традиційно найбільш потребуючим мешканцям Львівської громади місто придбало продуктові набори. Цього року їх отримали понад 4 тисячі людей у потребі. Про це розповіли в управлінні соціального захисту Львівської міської ради.
Фото: ЛМР

Так, управління соціального захисту придбало 1600 продуктових наборів для малозабезпечених, людей з інвалідністю та людей, які мають порушення зору і слуху. Ще 700 благодійних пакунків передали з благодійної установи центру «Джерело». Також 1800 подарункових наборів купили у філії допомоги вдома та соціальної адаптації центру соціальних послуг «Джерело» для одиноких літніх людей та самотніх людей з інвалідністю, які перебувають у них на обліку.

«Найвразливіші мешканці нашої громади не залишились без продуктів: до Великодня вони одержали подарункові пакунки. Майже 850 громадян отримали продуктові набори через структурні підрозділи управління соціального захисту», - додали в міському управлінні соціального захисту.

Решту пакунків передали для розповсюдження громадським і релігійним організаціям та благодійним фондам. А це УТОС, Фонд реабілітації незрячих, Українська спілка інвалідів, Українське товариство глухих, ГО «Львівська обласна організація Спілка політв’язнів України».

Фахівці філії допомоги вдома та соціальної адаптації також уже передали великодні пакунки відвідувачам установи.

Нагадаємо також, що для малозабезпечених мешканців нашої громади управління соціального захисту та підпорядковані установи підготували низку заходів. Серед них – Великодні сніданки, які відбуватимуться у двох локаціях міста: Українському католицькому університеті та Філії соціальної роботи з бездомними людьми.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ