Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На проспекті Шевченка розпочали ремонт дороги за позабюджетні кошти

У Львові на проспекті Шевченка, поблизу готелю "Жорж", розпочався ремонт дороги. Після завершення робіт, тут заплановано змінити схему руху. Паркінг перенесуть на правий бік дороги, також його відділять від дороги острівцем.

На початку вулиці проведуть ремонт дорожнього покриття. Також заплановано підняти бордюр. Після завершення ремонту рух вулицею відбуватиметься лівою смугою, де раніше зупинялись автомобілі. З правого боку вулиці, від готелю "Жорж" до вулиці Чайковського обладнають паркінг, котрий буде відділений від проїжджої частини роздільним острівцем. Роботи з ремонту дороги фінансує готель "Жорж".

Усі роботи регламентовані комісією з безпеки дорожнього руху та погоджені з міським та обласним управлінням ДАІ. Готель "Жорж" згідно з ухвалою сесії міської ради має право на користування паркомісцями на пр.Шевченка. Для того, аби користуватись більшою кількістю паркувальних місць, потрібна додаткова ухвала міської ради. За словами Миколи Захарківа, начальника відділу комунального господарства Галицької районної адміністрації, відповідні документи (для прийняття ухвали) були направленні понад місяць тому.

Фото - Сергій Бобра, Гал-інфо.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ