Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

До волонтерської діяльності Радіо Львівська хвиля долучились представники Італійської громади

Радіо Львівська хвиля разом з представниками української громадської організації з Італії “Українська Громада в Марке” розпочинають спільний волонтерський проект з доброчинної допомоги бійцям АТО на сході України. Повідомили в прес-службі радіо «Львівська хвиля».

Радіо Львівська хвиля,не зважаючи на «український січень», не зупиняється і продовжує допомагати нашим військовим на сході України. Хоч у нас і свята, і перемир’я, хлопцям потрібна допомога і в технічних засобах, і в амуніції. Вже сьогодні, завдяки громадському руху Допоможи Фронту та його представнику Богдану Масляку, «серйозні» пакунки від слухачів радіостанції потраплять до військових із 80-ї та 24-ї бригад.

Завдяки інтернет трансляції армію українських доброчинців поповнили небайдужі люди з-за кордону. Саме так про діяльність «Львівської хвилі» довідались багато організацій українців з-поза меж держави.

«З нами вже давно співпрацюють українські діаспори США та Франції, а зараз на нашу ініціативу відгукнулись представники Української Громади в Марке C U M (Comunità Ucraina Marche) з італійських міст Аcona Pesaro Macerata», - розповідають на «Львівській Хвилі.

От буквально сьогодні стало відомо, що долучитись до допомоги українським військовим хочуть небайдужі українці з Італії. Зараз ми готуємо перелік потреб, а вже італійська сторона буде намагатись якомога оперативніше реагувати на потреби українських військових.

Хоча вже зараз знаємо, що хлопці і далі потребують зимові спальники для екстремальних температур, вологі серветки та препарати, які допомагають очищувати питну воду".

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ