Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство

Зомбі подякували Гройсману за блокування закону про заборону російських серіалів

Сьогодні активісти Громадянського руху Відсіч, волонтери та небайдужі громадяни прийшли під Верховну Раду в образі зомбі й «подякували» Голові ВР Володимирові Гройсману за блокування закону про заборону російської телепропаганди.

Зомбі вигукували гасла «Гройсман — мужик!», «Больше российских сериалов!», «Спасибо за «Бригаду». Захисникові російського світу Гройсману принесли подарунок — прапор так званої ДНР. Та оскільки пан Гройсман не вийшов до своїх «зазомбованих» однодумців, подарунок надішлють йому поштою.

Ще 5 лютого Верховна Рада України ухвалила Закон «Про внесення змін до деяких законів України щодо захисту інформаційного телерадіопростору України» (№ 1317), який мав суттєво обмежити показ ворожих фільмів і серіалів. З часу голосування минуло більше місяця, однак закон досі не підписано Головою Верхової Ради та не оприлюднено на сайті Верховної Ради. Формальним приводом для зволікання є заява депутатів-регіоналів з так званого «Опозиційного блоку» про нібито порушення регламенту під час ухвалення закону та внесена ними постанова про його скасування.

Хоч пан Гройсман годує всіх обіцянками підписати закон, та його дії свідчать про інше. Безпідставно зволікаючи з підписанням уже проголосованого закону, він фактично підіграє окупантам. А той факт, що закон досі не оприлюднено на сайті ВР, може свідчити про маніпуляції з текстом закону.

Але громадськість не дозволить і далі годувати українців російською пропагандою. Якщо пан Гройсман не підпише закон про заборону російських серіалів, то криваві ватні зомбі приходитимуть до нього дедалі частіше.

Спільнота "Бойкот російського кіно" у Facebook.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ