Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Сьогодні на радіо "Львівська Хвиля" ефір ведуть тільки діти - акція «Радіопузики»

1/3
Сьогодні, 2 червня, на радіо «Львівська хвиля» ефір ведуть тільки діти. Акція, яка вперше відбувалась на радіо 2005 року," має назву «Радіопузики».

Отож, нині із  сьомої ранку на радіо "Львівська хвиля" саме діти виступають у ролі ведучих програм, ді-джеїв та журналістів. Діти ведуть новини у прямому ефірі й беруть інтерв'ют у таких самих дітей, які, незважаючи на свій юний вік, уже встигли досягти перших успіхів у житті. Всього в акції «Радіопузики» бере участь 52 діток віком від 5 до 11 років.

Протягом двох тижнів радіостанція "Львівська хвиля" проводила кастинги, і найталановитіших  призначили на роль ведучих програм, новин та всіх проектів, що є в ефірі радіостанції щоденно.

Сьогодні юні львів'яни розкажуть  Львову, що вони люблять, а що ненавидять, щоб вони змінили в цьому житті, чого їм бракує, як вони бачать Львів для себе. Абсолютно дорослі проблеми звучать в ефірі "Львівської Хвиля" з уст дітей.

Усі "радіопузики" отримають на пам'ять від радіо „Львівська Хвиля"  та улюблених партнерів проекту магазину «Кераміка» та мережі аптек «DS»  запис свого  публічного виступу в ефірі і фотосесію з першого ефіру, пам'ятний диплом, футболки із логотипом «Львівської хвилі» і смачні та  корисні подарунки.

Фотографії Ірина Середа

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ