Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Кримінал

Суддя Залізничного району Львова попався на хабарі в 400 тис. грн

Головним управлінням з розслідування особливо важливих справ Генеральної прокуратури спільно зі Службою безпеки України викрито та задокументовано факт одержання хабара в сумі 400 тис. грн суддею Залізничного району м. Львова. Про це повідомив відділ зв'язків зі ЗМІ Генеральної прокуратури України.

Установлено, що вказаний суддя вимагав та одержав хабар за винесення вироку у кримінальній справі, що не передбачав позбавлення волі підсудного.

Генеральна прокуратура України порушила кримінальну справу стосовно судді за ч.3 ст.368 Кримінального кодексу України. У справі проводяться слідчі дії.

Нагадаємо, 3 грудня 2008 року співробітники ГПУ і СБУ провели обшуки в службових приміщеннях і квартирах голови Львівського адміністративного суду Ігоря Зварича і семи його колег, у ході яких вилучили $ 1 млн. дол. і 2 млн. грн.

9 грудня на спеціально зібраній прес-конференції Зварич зізнався, що всього в його квартирі було знайдено $ 1,9 млн. При цьому він пояснив, що позичив зазначену суму на будівництво будинку. Кілька місяців поспіль Зварич ховався від правоохоронців, однак у березні 2009 року співробітники СБУ затримали його у Львові. Зараз тривають слухання у його справі.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ