Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Проект сміттєпереробного комплексу у Львові на стадії «Р», – Кіраль

Делегація Львівської міської ради відвідала Канаду для ознайомлення з роботою канадських партнерів, спільно з якими планується реалізація проекту з будівництва сміттєпереробного комплексу у Львові. Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

«Ми мали зустрічі з представниками муніципалітету Монреалю, де нас переконали, що наша компанія-партнер є дуже серйозною групою компаній, що має хороший імідж серед муніципалітету та фінансових установ країни. Ми побачили підприємства, сміттєзбиральну техніку, полігон, а також ознайомились з проектом львівського сміттєпереробного заводу, який готує одна з найпотужніших в Канаді проектно-інженерних компаній. Вона в майбутньому стане генеральним проектантом та виконавцем робіт з проекту. Сьогодні проект на стадії «Р» - є ескізні креслення, є посадка заводу на земельну ділянку, тобто є карта місцевості, на якій вже розташований проект заводу», - повідомив начальник управління зовнішньоекономічної діяльності та інвестицій ДМР Сергій Кіраль.

На наступних зустрічах представників міста та канадських партнерів, які заплановано провести в липні, обговорюватимуть фінансові питання.

«Ми плануємо отримати інвестиції від приватних інвесторів з Канади у розмірі близько 70 млн канадських доларів. Решту коштів плануємо залучити від міжнародних фінансових організації під гарантії партнерів з Канади», - наголосив Сергій Кіраль.

Проект передбачає комплексну переробку сміття. З органічної частини сміття планується отримувати компост, з неорганічної – синтетичний дизель. Загальна вартість проекту – майже 350 млн доларів.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ