Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

У Львові відкрилась виставка художньої фотографії "З любов'ю до Жінки"

Сьогодні, 9 вересня, у Львівській галереї «UniCredit Bank» (пл. Міцкевича 10) відкрився 6 Міжнародний салон-турне художньої фотографії "З любов'ю до Жінки".

У цьогорічному Салоні взяли участь 448 фотографи із 58 країн світу. Було відібрано 529 найкращих фотографій з близько чотирьох тисяч робіт.

У чотирьох секціях: «Портрет», «Мода та Гламур», «Ню» та «Експериментальне фото» журі обрало переможців, яких нагородили золотими, срібними, бронзовими медалями Салону з грошовими винагородами, медалями Фотографічного товариства Америки (визнання якого вперше отримала Українська виставка), Всесвітньої федерації фотомистецтва, Міжнародного об’єднання фотографів та Європейського фотографічного союзу.

«Завдяки ресурсам Салону ми разом з нашими партнерами втілюємо в життя різноманітні благодійні програми, скеровані на піклування про здоров’я жінки та дитини», – наголосив президент Салону-турне художньої фотографії "З любов'ю до Жінки" Юрій Тітовець.

З 106 українських фотографів, які брали участь у конкурсі, перемогли12.

На заході були – заступник голови обласної ради Валерій П'ятак, начальник відділу мистецтв управління культури Львівської ОДА Орест Малиць зачитав вітання від міністра культури України Михайла Кулиняка.

До кінця року Салон подорожуватиме містами України (Київ, Запоріжжя, Рівне, Одеса) та іншими країнами (Польща, Чехія, Кіпр).

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ