Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На радіо «FM Галичина» грошей від реклами побільшало у понад 3,5 раза

З початком жовтня на радіо «FM Галичина» тривають системні зміни, котрі розпочалися з переформатування радіостанції ще у червні. Подальші нововведення стосуються програмної та технічної складових радіо.

Програмні зміни це - збільшення виходів новин, зміна музичного наповнення та обрамлення ефіру, поява нових програм та авторських проектів, а також нових ведучих в ефірі.

Технічні зміни стосуються насамперед модифікації (оновлення) ефірної студії та покращення звукових характеристик сигналу радіо.

Підсумок роботи трьох літніх місяців засвідчив, що обрана стратегія у напрямку «галицького радіо» виправдала себе і дала свої результати: «Радіо FM Галичина» зафіксувала зростання надходжень від реклами влітку у понад три з половиною рази, у порівнянні з весняним сезоном. Головною причиною цього стала зміна позиціонування радіостанції у напрямку музично-розважального «галицького» радіо» - зазначив директор радіостанції Роман Заяць.

У музичному наповненні радіо «FM Галичина» домінує українська музика фольк-етно-ска напрямку. Восени вона доповнена та адаптована до осіннього настрою слухачів.

Починаючи з першої неділі жовтня, розширено формат новин у вихідні. Так, новини на «FM Галичина» виходитимуть 7 днів на тиждень, щодві години: з 8.00 – у будні та з 12.00 – у вихідні.

«Міський Клюб» – нова програма про культуру і все найцікавіше, що відбувається довкола в особливий спосіб оповість вустами автора Галини Батюсь щоп’ятниці о 14.30 та 19.30 з повтором у суботу об 11.30.

Нові програми – це і нові ведучі. Тож щобудня, з 15.00 до 17.00, господинею ефіру стає Наталя Кондратенко із власною авторською програмою «П’ять по третій».

Незмінними залишаються години виходу програм, котрі вже встигли завоювати прихильність слухацької аудиторії: Програма вітань «Привітанка від Діанки» - щобудня з 12.00 до 14.00.

Ранкова програма «Встати! Не спати!» з незмінними ведучими Ярком та Сашком – щобудня з 7.00 до 10.00. Програма «Файна Рандка» - у вихідні з 12.00 до 16.00. В ефірі не бракуватиме цікавих гостей, подарунків та гумору. А новинкою цього сезону стануть телефонні розіграші Андрія Чемеса та Еріки. Кулінарна програма «Галицька Пательня» - щобудня о 10.30 та 18.30. Її автор та ведуча Діанка ділиться найкращими рецептами, зокрема галицької кухні, і натхненно продовжує вчити смачно та швидко готувати..

З жовтня розширюється формат виходу «Народної години». Тепер, окрім суботи та неділі, з 19.00 до 20.00 програма виходитиме в ефір в офіційні державні та релігійні свята.

Завершується підготовка гумористичної програми – спільного проекту зі студією «Магарич», яка вийде в радіоефір ще у жовтні.

Важливий і той факт, що наприкінці вересня «FM Галичина» повністю завершила модернізацію ефірної студії та оновила передавальну техніку, значно покращивши якість звуку та передачу сигналу.

Довідка.

«FM Галичина» – найбільша музично-розважальна радіомережа Західної України. Розпочала мовлення наприкінці 2010 року. Передавачі розміщені в 14 містах, у тому числі у Львові, Тернополі, Луцьку, Шацьку та Славському. Особливість: радіо з галицьким характером, гумором, численними конкурсами, присутністю відомих гостей в ефірі. Слухачі – мешканці Західної України віком 30-55 років. Сукупна аудиторія – понад 1 млн. осіб. Гасло радіостанції «Файне радіо».

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ