Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

До 2 років неволі засудили чоловіка, який крав мідь з даху Чернівецького театру ім. О. Кобилянської

До реальної міри покарання засуджено чернівчанина, який демонтував мідну покрівлю з Чернівецького академічного обласного українського музично-драматичного театру імені Ольги Кобилянської. Повідомила Прес-служба прокуратури Чернівецької області

Апеляційний суд Чернівецької області підтримав принципову позицію прокуратури та засудив до 2 років позбавлення волі 38-річного жителя м. Чернівці, який 31.08.2015 умисно, протиправно демонтував 10 шматків покрівлі з даху Чернівецького академічного обласного українського музично-драматичного театру імені Ольги Кобилянської.

Процесуальне керівництво та підтримання державного обвинувачення у даному кримінальному провадженні здійснювала Чернівецька місцева прокуратура.

30.03.2016 Шевченківський районний суд м. Чернівці засудив обвинуваченого до 2 років позбавлення волі з іспитовим строком на 2 роки.

Оскільки вказаний громадянин неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності, прокуратура категорично не погодилась з вирок суду першої інстанції (вимагаючи реальної міри покарання) та успішно оскаржила його в апеляційному порядку.


 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ