Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Двоє чоловіків намагались перевезти через кордон 20 гр марихуани

Працівники Львівської митниці ДФС спільно з прикордонниками виявили наркотичну речовину, повідомили в ГУ ДФС у Львівській області.

Учора ввечері, 4 лютого, двоє громадян України, 1991 та 1990 років народження, мешканці Львівщини для виїзду в Республіку Польщу прибули у пункт пропуску „Краковець”. Для перетину кордону легковим автомобілем  вони обрали  смугу руху „зелений коридор”. На підставі попередньої інформації про можливе переміщення через кордон наркотичної речовини автомобіль було скеровано до боксу  поглибленого огляду. Там спільна оглядова група митників і прикордонників за допомогою службового собаки в  пасажирському сидінні виявила пакунок з подрібненою  речовиною рослинного походження зеленого кольору загальною вагою 20 грамів. За результатом експрес-аналізу вмісту пакунка встановлено, що ця речовина є марихуаною.

За цим фактом  до СБУ надіслано повідомлення про  протиправне діяння, що містить ознаки злочину за ознаками статті 305 Кримінального кодексу України «Контрабанда наркотичних засобів, психотропних речовин, їх аналогів або прекурсорів».

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ