Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

На Львівщині водій зерновоза намагався викрасти ячмінь

На Львівщині водій зерновоза намагався викрасти ячмінь. Спробу крадіжки зерна виявили працівники агропідприємства, відстеживши вантажівку за допомогою супутникової системи спостереження, повідомили у Відділ комунікації поліції Львівської області

У Золочівський відділ поліції 18 липня надійшло повідомлення від працівника одного з місцевих аграрних підприємств про те, що водій вантажного автомобіля з напівпричепом намагався викрасти зерно ячменю, яке повинен був перевезти з поля на елеватор у Золочеві.

Дорогою, замість того щоб їхати у пункт призначення, водій заїхав у складське приміщення, що належить приватній особі, маючи намір вивантажити зерно, що належало агропідприємству, заробивши на цьому.

Проте, його автомобіль був обладнаний системою супутникового спостереження і працівники аграрного підприємства, побачивши, що автомобіль з’їхав з маршруту, прибули на місце несанкціонованого розвантаження та повідомили про подію правоохоронців.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.185 (крадіжка) КК України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті – до трьох років позбавлення волі. Проводиться досудове розслідування.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ