Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

На Прикарпатті держслужбовець попався на хабарі в 1 тис. дол.

Прикарпатські правоохоронці затримали держслужбовця на хабарі в 1 тис. дол. Про це сьогодні, 21 травня, повідомили в УМВС України в Івано-Франківській області.

Так, працівник одного з районних управлінь юстиції в Івано-Франківській області вимагав та отримав неправомірну вигоду за сприяння у вирішенні питання щодо винесення постанови про закриття виконавчого провадження.

Як зазначив т.в.о. начальника УБОЗ УМВС України в Івано-Франківській області підполковник міліції Володимир Марчук, 25-річного чоловіка затримали в його службовому кабінеті саме під час отримання ним хабара.

Наразі вирішується питання оголошення про підозру та обрання запобіжного заходу. Правоохоронці проводять перевірку на причетність горе-держслужбовця до вчинення інших фактів вимагання та отримання неправомірної вигоди.

За матеріалами УБОЗу прокуратура Івано-Франківської області розпочала кримінальне провадження за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч.4 ст.368 ККУ. Санкція статті передбачає позбавлення волі від 5 до 10 років з позбавленням права обіймати певні посади  до 3 років та з конфіскацією майна.

Оперативний супровід кримінального провадження здійснюється працівниками відділу боротьби з корупцією УБОЗ УМВС.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ