Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Школу у селі Бірки повинні здати до 1 вересня – Цимбалюк

Голова Львівської облдержадміністрації Михайло Цимбалюк, 5 вересня, у рамках робочої поїздки в Яворівський район ознайомився із ходом будівництва загальноосвітньої школи І-ІІІ ст. у с. Бірки Яворівського району. Михайло Цимбалюк наголосив, що до 1 вересня 2012 року школа має бути здана в експлуатацію, повідомила прес-служба Львівської ОДА.

Голова Львівської облдержадміністрації повідомив, що із Державного бюджету України на завершення будівництва школи буде виділено ще 15 млн грн. Також Михайло Цимбалюк подякував підряднику будівництва – компанії «Карпатбуд» - за проведену роботу та висловив сподівання, що роботи будуть завершені вчасно. До місця будівництва школи залишається підвести дорогу.

Голова Львівської облдержадміністрації разом із підрядником прийняли спільне рішення подбати про запуск дошкільного закладу. «Школа у селі Бірках має стати окрасою Львівської області», - наголосив Михайло Цимбалюк.

Довідка.

Будівництво школи розпочато у 2008 році за кошти бюджету сільської ради.
Проектна потужність – 500 уч. місць.
Фактична наповнюваність навчального закладу – 340 учнів.
Кількість дітей на території – 485.
Кошторисна вартість - 29980,0 тис. грн.
Залишкова кошторисна вартість - 15216,0 тис. грн.

Виконано: зведено будівлю школи – 100 %, влаштовано дах, встановлено вікна, завершується покриття даху, виконано внутрішні штукатурні роботи.

Освоєно 15 млн грн  з місцевого бюджету, з них 1,5 млн грн в поточному році – за які виконано покрівельні роботи, встановлено внутрішню систему опалення, в даний час ведуться роботи з утеплення фасаду.

Для введення в експлуатацію 1-ої черги школи - лівого крила для розміщення початкових класів та головного корпусу необхідно виконати:
теплопостачання школи - влаштування котельні на газу з 2-ма котлами потужністю 0,75 МВТ, монтаж трансформаторної підстанції, зовнішнє водопостачання і каналізування, благоустрій території.

Потреба в коштах на вказаний обсяг робіт та інші супутні роботи становить 11,858 млн грн.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ