Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

У Львові в квартирі виявили 5 кілограмів ртуті та набої

У квартирі на вул. Драгана виявили ємність із ртуттю, вагою близько 5 кг та набої до зброї. Про це Гал-інфо повідомили в прес-службі Львівської міської ради.

Як повідомили в управлінні з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення ЛМР, 10 квітня о 09.53 год. від міського управління національної поліції у м. Львові Головного управління національної поліції у Львівській області надійшла інформація про те, що в квартирі на вул. Драгана, 18 (Сихівський район) виявлено ємність із ртуттю, вагою близько 5 кг та набої до дрібнокаліберної зброї (400 одиниць).

Слідча група Сихівського районного відділу ГУ Національної поліції у Львівській області виявлені предмети з місця події вилучила. Проводяться слідчі дії.

Управління з надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення нагадує, що при  виявленні, розбитті та пошкодженні ємностей із ртуттю (градусників, колб і т.д.), негайно слід звертатися за телефонами 297-59-11, 261-40-83, 261-42-39, 261-44-61. Пам’ятайте, що при потраплянні навіть невеликої кількості ртуті чи її сполук в організм людини, потрібно негайно звернутися за медичною допомогою!

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ