Слухай онлайн
Культура

У Львові завершився найбільший в Україні фестиваль готельно-ресторанного бізнесу

1/2
Сьогодні, 3 листопада, у львівському виставковому центрі «Південний Експо», завершився найбільший в Україні фестиваль готельно-ресторанного бізнесу «HoReCa Show Lviv», - прес-служба Львівської ОДА.

Захід тривав три дні і поєднав на одному майданчику національний конкурс кухарів, бар-шоу, ярмарок фермерських продуктів, виставку обладнання, школу фуд-журналістики та лекторії від досвідчених готельєрів і рестораторів.

Демонстрували свої знання та вміння не лише відомі мастер-шефи, але й початківці та сумлінні опановувачі кулінарного мистецтва. Відтак понад 80 учасників отримали заслужені відзнаки по завершенню фестивалю.  

А ще у межах заходу встановили рекорд України - «Найбільший об’єм кулешу, приготованого в одному казані», кухарі приготували загалом 3543 літри кулешу.

Новинкою цьогорічного «HoReCa Show Lviv» стали змагання піцейол, які є підготовкою до Чемпіонату світу в Італії. Майстри піцерійної справи позмагались на найшвидшу та найбільшу розтяжку тіста, майстер-класи з піца-фрістайлінгу та змагання в номінації «Класична піца».

Окрім кулінарних змагань на фестивалі діяла школа food-журналістики, де своєю майстерністю ділились журналісти, блогери, експерти з ресторанних комунікацій, спеціалісти з фуд-фоторгафії і фуд-відео.

Також в межах фестивалю свою найкращу продукцію представили агровиробники з усієї Львівщини. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ
Завантаження...
Loading...